8 november 2017

10e Rotterdamse Internistendag 

Op woensdag 8 november wordt voor de 10e keer de Rotterdamse Internistendag georganiseerd. Tijdens deze jubileumeditie vertellen sprekers vanuit diverse differentiaties over de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Het programma biedt een ruim aanbod aan de internist die breed geschoold wil blijven, maar ook voor de internist in opleiding is er voldoende nieuws te leren.

16 november 2017

ToxEd 

Op 16 november wordt in Lantaren/Venster (Rotterdam) de 1e editie van het ToxEd congres georganiseerd. Tijdens dit congres staat toxicologie in de breedste zin centraal. Zo komen de somatische en psychiatrische aspecten van recreatieve drugs en intoxicaties aan bod, maar er is ook aandacht voor bijwerkingen en interacties. De opbouw van plenaire sessies afgewisseld met workshops zorgt voor een programma wat uitdagend is voor deelnemers met interesse in de toxicologie, zoals medische specialisten (waaronder intensivisten, internisten, kinderartsen, SEH-artsen, anesthesiologen en psychiaters), ziekenhuisapothekers en klinisch farmacologen.

3-4 mei 2018

SAMsterDAM 

Op 3-4 mei 2018 vindt de volgende editie plaats van SAMsterDAM! In samenwerking met onze collega’s van het Britse Society for Acute Medicine wordt de volgende editie van het jaarlijkse DAM-congres weer een internationaal congres.